top of page
info9835243

MÜJDE: PROFESYONEL VERSİYONDA %50 İNDİRİM

Frekans Terapisi ve Healy Frekans Cihazının Teknolojik Temeli


PROFESYONEL VERSİYONDA %50 İNDİRİM

PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT


HEALY Professional Edition 98.324 TL yerine sadece 50.038 TL

%35 INDIRIM VE HEDIYELİ KAMPANYA RESONANS VE PLUS VERSİYONDA

Healy Rezonans modelinden itibaren tüm sürümlerde % 35 indirim ve surpriz hediyeler var

• HEALY Resonance Edition 36.846 TL yerine 23.987 TL

• HEALY Resonance Plus Edition 61.508 TL yerine 40.027TL

HEDİYELER

• Healy Rezonans ile Coil aparatı hediye

• Healy Resonance Plus ile Natürel Döngü ve Coil aparati hediye


o ‼️Coil ayrı fiyatı:5458 TL

o ‼️Natürel Döngü:7375 TL

o ‼️Seyahat Çantası: 493,50 TL

Healy Temmuz ayında büyük ödeme kolaylığı getirdi:


PEŞİN FİYATINA KREDİ KARTINA 9 TAKSİT

Aylık 5.539 TL taksitle kredi kartı ile kolaylıkla 9 taksitte Profesyonel versiyona sahip olabilirsiniz.



Healy Frekans Cihazı, bilimsel temellere dayanan bir frekans terapi cihazıdır. Frekans terapisi, insan vücudundaki hücresel ve enerji sistemlerini dengelemeyi amaçlayan bir tedavi yaklaşımıdır. Bu terapi, elektromanyetik frekansların kullanılmasıyla gerçekleştirilir.


Frekans terapisinin temel ilkesi, her organın, hücrenin veya sistemlerin belirli bir frekansa sahip olduğunu ve sağlık sorunları ortaya çıktığında bu frekansın bozulduğunu öne sürer. Frekans terapisi, vücuttaki bu frekans bozukluklarını düzeltmek için belirli frekansların kullanılmasını içerir. Bu frekanslar, elektromanyetik enerji yoluyla vücuda iletilir ve hücrelerin doğru frekansa geri dönmesini teşvik eder.


Healy Frekans Cihazı, bu frekans terapisi prensiplerine dayanır. Cihaz, farklı frekansların programlanabildiği ve vücuda uygulanabildiği bir arayüz sağlar. Cihaz, elektromanyetik frekansları düşük enerjili elektrik akımlarıyla birleştirerek vücuda iletebilir.


Cihazın bilimsel temelleri, Nikola Tesla, Royal Rife, Hulda Clark ve diğer araştırmacıların çalışmalarına dayanır. Bu araştırmacılar, elektromanyetik frekansların mikroorganizmalar üzerinde etkili olduğunu ve sağlık sorunlarını düzeltmek için belirli frekansların kullanılabileceğini öne sürmüşlerdir. Healy, bu çalışmaların temel alındığı ve frekans terapisinin etkinliğini artırmak için modern teknolojiyle birleştirildiği bir cihazdır.


Healy Frekans Cihazı, enerji sistemlerini dengelemek, fiziksel ve zihinsel sağlığı desteklemek, stresi azaltmak, performansı artırmak ve genel olarak sağlığı iyileştirmek için kullanılabilmektedir. Ancak, Healy cihazının kullanımıyla ilgili sağlık durumu veya tedavi ihtiyacı olan bir kişi öncelikle bir sağlık uzmanına danışmalıdır. Uzmanlar, kişinin durumuna uygun olan frekans programlarını belirleyebilir ve doğru kullanım talimatlarını verebilir.



Ancak önemli bir nokta, Healy Frekans Cihazı'nın bir tıbbi tedavi yöntemi olmadığı alternatif destekliyici bir dengelenme yöntemi olduğudur. Profesyonel tıbbi tavsiye veya tedavi yerine geçmez. Eğer ciddi bir ruh sağlığı sorunu yaşıyorsanız, bir uzmana danışmanız önemlidir. Healy Cihazı veya benzeri frekans cihazları, bilgili ve eğitimli uzmar bir Healy Sponsoru önerisi veya denetimi altında kullanılmalıdır.


Sonuç olarak, Healy Frekans Cihazı, ruh hali yönetimine katkıda bulunabilir ve duygusal dengeyi destekleyebilir. Ancak sağlıklı bir ruh hali için, cihazın kullanımını bir uzmanla görüşerek ve diğer ruh hali yönetimi stratejilerini de uygulayarak tamamlamanız önemlidir.

Healy Frekans Cihazı alırken “Doğru Sponsor” artık daha da önem kazanmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi Healy yalnızca bir cihaz değil bir yolculuktur. Bu yolculukta kiminle yola çıktığınız çok önemlidir.

Doğru danışman, doğru eğitmen sizin Healy Frekans Cihazından en üst seviyede verim almanızı sağlar. Tüm canlardan buna çok dikkat etmelerini rica ediyoruz.

30 TEMMUZ’a kadar Healy'nizi alın, hem hediyelerden faydalanın hem de gelecek zamlardan etkilenmeyin.

Sağlıkla kalın


Seda Tansu Okumuş

Healy Executive Director

05324169509





397 görüntüleme0 yorum

ความคิดเห็น


bottom of page