top of page

HEALY hakkında Sıkca Sorulan Sorular (SSS /FAQ)

Healy hakkında bilmek istediğiniz ama bir arada bulamadığınız tüm soruların cevaplarını sizler için bu yazımızda derledik.



Healy Cihaz bağlantı sorunlarını gidermek için çözümler nelerdir?

1) Healy uygulamasını yeniden başlatın.

2) Konum paylaşımının etkinleştirildiğinden emin olun (bu, Android 6.0 veya üstünü çalıştıran çoğu telefonda etkinleştirilmelidir).

3) Akıllı telefonunuzdaki Bluetooth'u kapatın, ardından tekrar açın.

4) Healy cihazı üzerindeki güç düğmesini yeşil LED sürekli yanana kadar en az 15 saniye basılı tutun. Bu, Healy donanımınızı sıfırlayacaktır.

5) Healy cihazının pilinin şarjlı olup olmadığını kontrol edin.

6) Akıllı telefonunuzu yeniden başlatın ve 1-5 arasındaki noktaları tekrar deneyin.


HealAdvisor Analyze Uygulaması ile ilkinden kısa bir süre sonra ikincisi olmak üzere iki kez analiz yaptım ve bana farklı bir sonuç gösterdi. Bu neden oluyor?

Bilgi Alanında bir analiz yaptığınızda bunu her zaman odaklı yaparsınız. Mevcut durumunuz ve odaklanmanız nedeniyle, belirli bir sonuç alırsınız. Aynı analizi tekrar yaparsanız ya odak noktanız, ya durumunuz ya da her ikisi birden değişmiştir. Bu nedenle, farklı bir sonuç elde edeceksiniz.

Healy nasıl açılır?

Öncelikle, lütfen Healy'nin tamamen şarj olduğundan emin olun. Şarj ettikten sonra güç düğmesine kısaca ama sıkıca basın. Açılmıyorsa, güç simgesinin ortasına biraz daha kuvvet uygulayarak deneyin. Yeşil ışık yaklaşık 3 kez hızla yanıp sönüyorsa bu, pilin bittiğini ve Healy'nin şarj edilmesi gerektiğini gösterir.

Bileklikler Healy'ye nasıl bağlanır ve bileğinize nasıl takılır?

Bilekliklerin Healy'ye nasıl takıldığı (+ veya – kutup) ve hangi bileğin hangi elektroda bağlandığı önemli değildir. Uygulama sırasında herhangi bir karıncalanma hissedilmezse, yoğunluğu artırın, bileklikleri nemlendirin, doğru konumlandığını kontrol edin, HealAdvisor Uygulamasında ayarlar -> Healy konfigürasyonu altından yüksek akıma geçin. Bilezikler sıkı takılmalıdır.

Healy Frekans Cihazı nerede üretiliyor?

Healy, Alman menşeli olup Time Waver markasının bir ürünüdür. Frekans teknolojileri dünyada özellikle Çin, Rusya, Almanya ve Japonya ağırlıklı piyasaya çıkmaktadır. Farklı kliniklerde 15 yıl boyunca alınan binlerce sonuç ile elde edilmiş birikimler, farklı rahatsızlıklar ve sağlığı koruma adına hazırlanmış talepler doğrultusunda oluşturulmuş programlar içerir. Healy markası ile başta Avrupa’da olmak üzere Türkiye’de de 2019 Eylül ayı itibariyle satışa başlamıştır. Taşınabilir ve kolay kullanım olması nedeniyle özellikle Avrupa piyasasında ciddi talep görmüştür.


Healy Cihazı tam olarak ne işe yarar?

Sağlığımızı korumak ya da var olan rahatsızlıkları dengelemek için hücrelerimizin ihtiyaç duyduğu frekansları mikro akım uygulama yöntemi ile verir. Cihazın tam olarak ne işe yaradığını anlamak için öncelikle hücre zarı gerilimi sürecini bilmek gerekir. Hücrelerimiz gerek yaşın ilerlemesi gerekse dışsal etkenler yüzünden hasar görür ve olması gereken ideal titreşim seviyesinden aşağılara düşerek görevlerini ifade edemezler. Bu şekilde artan bozulmuş hücreler organların ya da sistemlerin görevlerini yerine getirmesine engel olur. Bazen de hücreler bir süre sonra habis dediğimiz tümörlü hücreye dönüşerek ciddi rahatsızlıklara neden olur. Sağlıklı hücre -70 mv akım olarak kabul edilen seviyede olurken hastalanan hücreler -30, tümörlü hücreler -20 seviyesine düşerler ve son olarak 0 seviyesinde hücre ölümü gerçekleşir. İşte bu noktada cihazda yüklü olan programlar düzgün kullanıldığında hücrelerin ideal düzeylerine geri dönmesi sağlanır. Tabii ki bu süreç bir günde düzelecek bir durum değildir. Kişinin yaşı ve beslenme şartlarına ve dirençlerine göre değişkenlik gösterir.


HEALY nedir? 

Healy, mikro akım ve frekans uygulamaları için ilk taşınabilir cihazdır. Bu cihaz için  21. yüzyılın sağlık ve zindelik devrimi denilmektedir. Healy, vücudunuzun belirli bölgelerini uyarmak ve uyumlu hale getirerek dengelemek için frekanslar kullanarak vücudunuzu desteklemek üzere icad edilmiştir. Hücrelerinizin kendi kendini dengelenmesi, doğal haline dönüşmesini sürdürülebilir bir şekilde sağlamak üzere tasarlanmıştır.

Healy Cihazı ile tüm organlarımız için aynı frekans mı veriliyor?

Tabii ki hayır. Organlar, sistemler ve diğer psikolojik durumlar için ideal frekans aralığı farklıdır. Healy’nin en önemli özelliği kişiden kişiye ihtiyacın da farklı olduğu gerçeğine göre hareket etmesidir. Her kullandığınızda o günkü durumunuza göre size 10 sn’de bir analiz ederek, ihtiyacınız olan frekansı mikro akım olarak gönderir.

Frekanslar Nasıl Çalışır?

Çeşitli sağlık sorunları için frekansların kullanılması yeni değildir, 100 yıldan fazla bir süredir bu konuda çalışmalar yapılmaktadır. Bu alanda yapılan çalışmaların geldiği en son nokta Healy cihazıdır. Fiziksel boyutta, elektromanyetik dalgalar şeklindeki frekanslar her yerdedir. Enerji iletirler, çok büyük hızlarda hareket ederler, birbirleriyle etkileşime girerler ve çevremizin özelliklerini, sesin tınısını, ışığın rengini veya gezegenin jeomanyetik alanının çok ötesinde tanımlarlar.

Bitkiler, hayvanlar ve insanlar gibi biyolojik-kimyasal organizmalar da elektromanyetik dalgalar üretir ve kendi frekanslarına sahiplerdir. Elektrolitler gibi yüklerin her bir hücrenin zarı üzerindeki hareketi bunları yaratır. Bu mekanizmanın sorunsuz bir şekilde çalışması birçok süreç için gereklidir ve bu nedenle vücudumuzun işleyişi ve sağlığı için frekanslar çok önemlidir. Healy, bir frekans jeneratörü kullanarak çok çeşitli frekanslar üretebilir. Bunlar, tematik olarak sıralanmış ve farklı gruplar halinde program modülleri şeklinde paketlenmiştir.  Frekanslar mikro akımlar ve çeşitli elektrotlar aracılığıyla vücuda iletilir. Healy aynı zamanda vucüdünuza gelen ve giden akımları ölçerek kişiye özel uyarlanmış bir frekans dizisi oluşturur ve hedefe yönelik biyoenerjetik destek sağlar.

HEALY Cihazı RADYASYON içerir mi?

Cihaz, sağlığı olumsuz etkileyecek herhangi bir özellik taşımaz.



HEALY Cihazını kullanmak kolay mı?


Cihazı, akıllı telefonu kullanmayı bilen herkes kullanabilir. Aile büyüklerinin de rahatlıkla kullanmasını sağlayabilirsiniz. Cihaz, kendi şarj cihazı ile şarj olur. Taşınabilir ve giyilebilir olması sebebiyle ister yakanızda ister cebinizde,çantanızda ya da yatağınızın başucunda bulundurarak günün her anında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Spor yaparken, günlük işlerinizi yaparken, tv seyrederken, ders çalışırken de rahatlıklla kullanabilirsiniz. Kolaylıkla öğrenmek için cihazını bizim sponsorluğumuzda alanlara özel hazırlanmış Healytürk Frekans Akademi üyesi olmanız yeterli...


HEALY’NİN APARATLARI VAR MI?


Bileklik aparatı, kulak memesine takılan mandal ve de sırta yapışan elektrotlar olmak üzere üç ayrı aparatı vardır. Ağırlıklı olarak el bileğine takılan aparat ile kullanılmaktadır. Hangi programda hangi aparatın kullanılacağı ekranda gösterilir. Bu aparatlar size engel olmaz. Yıpranan aparatları makul ücretler karşılığı yenileyebilirsiniz.


Healy Cihazının GARANTİSİ var mı?

Cihaz garantisi 2 yıldır. Cihazın içeriğinde yazılım programı mevcuttur. Kaybetmediğiniz kırmadığınız sürece cihazın kendisi ile ilgili oluşacak hasarlar şirket tarafından incelenip size yenisi verilecektir. Tamir söz konusu değildir. Yaklaşık 10 yıl kullanım süresi öngörülmüştür ancak tabii ki kullanılma sıklığına göre biçilen bir ömrü yoktur. Satın aldığınız programlar cihaza yüklenir ve size ait olur.

Healy Cihazının başlıca hangi ÖZELLİKLERİ vardır?

Cihaz iki ayrı üniteden oluşur. Cihazı boş bir cep telefonu olarak düşünebilirsiniz. İndirdiğiniz ya da satın aldığınız programları kullanabilirsiniz. Cihazın küçüklüğü sizi aldatmasın. Eskiden bir video kaset yaklaşık gram ağırlığında ve 15 cm boyunda iken şimdi küçük bir hafıza kartına yaklaşık yüzlerce film ve şarkıyı taşıyabilmektedir. Teknolojinin gelişimi doğrultusunda bu cihaz da çok geniş bir bilgi içermektedir. Cihaz 2 ana üniteden oluşur: 1. Frekans programlarının olduğu, 229 organ ve psikolojik durumlar için hazırlanmış programlardan oluşan 15 ayrı modül. 2. Rezonans kısmı dediğimiz, kişinin ister kendisinin ister profesyonel olarak bir başkasının aurasını, organ durumlarını, meridyen rezonansını, aminoasit ölçümünü, çakralarını, dolaşım ve diğer sistemlerini ölçebileceği pratik check-up özelliği. İkinci kısım daha çok profesyoneller için önerilmektedir. Tabii ki bütçesi uygun olan herkes alıp kendisine ya da aile üyelerine ölçümler ve buna göre uygulamalar yapabilir. Bu kısımlara ayrı ayrı değineceğiz.


HEALY CİHAZI İÇİNDE NELER VAR?

FREKANS MODÜLLERİ olarak adlandırdığımız setler vardır. Birbiri ile ilgili programlar aynı modülde yer almıştır. Cihazı satın alırken Başlangıç Paketi’nde en çok ihtiyacınız olan program setini seçebilirsiniz. Birçok kişinin ihtiyacını kapsayacak programlar başlangıç paketinde yer almaktadır. İsterseniz diğer program modüllerini daha sonra satın alabilirsiniz. En büyük paketi satın aldığınızda ise hem 229 programa hem de ölçüm ve rezonans özelliği olan Rezonans Modülü’ne sahip olabilirsiniz.


HEALY FİRMASININ ARKASINDA KİMLER VAR?

Alanında uzman birçok doktor ve fizikçiden oluşmaktadır. Healy’nin mucitleri olarak öne çıkan iki isim Marcus Schimieke ve Nuno Nina’dır. Marcus Schmieke’nin mühendislik bilgisi ile Portekizli bir pratisyen hekim olan Nuno Nina’nın binlerce insan üzerinde sahip olduğu tecrübe ve araştırmalar sonucu oluşturduğu 144 bin adetlik Altın Frekans koleksiyonu bir araya gelerek Healy’yi ortaya çıkarmıştır.

HEALY İLE GÜNDE KAÇ PROGRAM KULLANMALIYIM?

Bazı programlar 20 dakika, bazıları 60 dakikadır. İlk ay günde düzenli 3-4 program kullanmaya çalışmanız önemlidir. Eğer kronik bir rahatsızlığınız yoksa her gün 1 ya da 2 program kullanarak devam edebilirsiniz. Bağımlılık yaratan bir şey değildir.


HEALY KULLANIRKEN NEDEN SU İÇİLMELİDİR?

SU, YAŞAM KAYNAĞIDIR. Healy mikro akım ve frekanslarla çalışır, bu nedenle vücudun iletkenliği önemli bir rol oynar. Vücudumuzdaki iletken ortam sudur ve deneyimlerimiz çoğu insanın çok az su içtiğini göstermektedir. Bu yüzden, sıvı dengeniz Healy ile yaşayacağınız deneyimde büyük bir rol oynayacaktır. Healy kullanımı esnasında  yeterince su içtiğinizden emin olun. Ama ne kadar yeterli? Pratik olarak, Healy'yi kullanmadan 15 dakika önce normal su tüketiminize ek olarak bir büyük bardak su içmenizde fayda vardır. Günlük bol su tüketimi ideal olup seanslardan önce ve sonra 1’er su bardağı su içilmesi özellikle hücresel aktarım ve iletişim için önerilir.

HEALY CİHAZINI KİMLER KULLANMAMALI? 

Aşağıdaki durumda olanlar healy frekans cihazını elektrotlarla kullanamaz, healy coil ya da uzakt -Hamileler -Epilepsi hastaları -Kalp pili bulunanlar

HEALY CİHAZINDA YANLIŞ PROGRAM KULLANINCA NE OLUR? 

Yanlış program diye bir şey yoktur. Sizin ihtiyacınıza göre değişken frekanslar verir. Yola çıkmayacaksanız ya da özel bir gece geçirmeyecekseniz ama gece vakti enerji programını kullanırsanız sizi daha geç uyutur. Bağırsak sorununuz yoksa ve bu programı kullanırsanız sadece bağırsaklarınız güçlendirmiş olursunuz..


HEALY CİHAZININ ANA FAYDALARI NELERDİR?

Kısaca sıralayacak olursak düzenli kullanımınızda: 1- ATP Üretimini (hücre enerji depolaması) %500’ler civarı artırarak hücre gençleşmesini sağlar. 2- Protein sentezlemesini %70’lerin üzerinde artırarak daha sağlıklı hücre oluşumunu sağlar. 3- Vücuda frekanslar vererek hücre gerilimi modeli doğrultusunda hücreleri ideal seviyeye dönüştürür. Bu da bozulan sağlığımızı geri kazanmamızı destekler. 4- Beslenmenizdeki bozukluklardan dolayı oluşan toksinlerin atılımını hızlandırarak daha kötüye gitmesini önler. 5- Kronik rahatsızlıkların iyileşmesinde size kullandığınız ilaçlar ya da takviyelerin yanında %500’lere varan destek sağlar. 6- Kullanımı gayet ekonomik olduğu için doğal bir hastaneye sahip olmuş olursunuz. 7- Gıda takviyesi kullanıyorsanız verimliliği artıracağı gibi daha az kullanarak da ödeyeceğiniz parayı amorte etmenizi sağlar. 8- Danışanlarınıza sadece sözel değil, doğrudan fayda sağlamış olursunuz. 9- Gereksiz yere ilaç kullanımının önüne geçmiş olursunuz. 10- Bedenimizin gerçek iyileştiricisinin yine bedenimiz olduğu gerçeği doğrultusunda ona ihtiyaç olduğu ortamı sağlamış olur. Örnek: Rutubetli bir bodrum katında yaşayan bir kişi sürekli solunum yolu rahatsızlıkları çekmekte ve ilaç kullanmakta olduğu halde iyileşememektedir. İşte frekans uygulaması rutubetin etkisini ortadan kaldırarak bedenin kendini inşasında ciddi bir katkı sağlamış olur. 11- Kronik rahatsızlıkların iyileşmesinde ciddi destek sağlar. 12- Psikolojik sorunlarda size doğal bir destek sağlar ve bunların bedeninizde oluşturacağı yan etkileri oldukça azaltır.

HEALY CİHAZINI BİRDEN FAZLA KİŞİ KULLANABİLİR Mİ?

Tabii ki… Aile içinde zaten cep telefonundan kumanda edildiği için sorun olmazken bir arkadaşınıza, müşterinize ya da danışanınıza seans şeklinde kullandırabilirsiniz. Kendi telefonunuzu meşgul etmek istemezseniz o kişinin cep telefonuna indireceğiniz uygulama ile size ait olan cihazı kullanabilir. Healy uygulamanız dört farklı cep telefonunda kullanılabilir. Ayrıca Resonance paketinde istediğiniz kadar kişiyi kaydedebilir, analiz yapabilir, frekans gönderebilirsiniz. Ayrıca hayvanlara, mekanlara, iş yerlerine, güçlendirmek istediğiniz konulara kayıt açıp çalışabilirsiniz. Tabii ki…

HEALY YENİ BİR İŞ SEÇENEĞİ, GELİR KAYNAĞI OLABİLİR Mİ?

Şu ana kadar birçok kişi küçük çaplı ticari amaçla kullandırabildiği gibi daha büyük uygulamalar yapanlar da bulunmaktadır. Eğer danışmanlık veriyorsanız Healy ile analiz yaparak görüşmelerinizin içeriğini zenginleştirebilir, danışanlarınıza sonuçları anında pdf olarak gönderebilir, sonuçları takipte kullanabilir, çalışmaların sonuçlarını ölçümleyebilirsiniz. Ülkemizde koruyucu sağlık bakış açısı henüz tam yerleşmediğinden çoğunlukla sağlığı koruma için değil, kaybolan sağlığı geri kazanma adına bu ürünler satın alınmaktadır.


HEALY CİHAZINI EN ÇOK KİMLER TERCİH EDİYOR?

En çok tercih edenler:

1-Fizyoterapik rahatsızlığı olanlar

2- Kronik rahatsızlığı olanlar

3- Ağrı sorunları olanlar

4- Hiperaktivite- Otistizm aileleri

5- Sınav stresi ve odaklanma sorunu olanlar

6- Yatalak hastası olanlar

7- Kas-kemik-eklem sorunu olanlar

8- Yaşlılığa karşı önlem almak isteyenler

9- Güzellik seviyesini artırmak için

10- Psikojik sorunlarda, kaygı, korku, endişe, depresyon sorunu yaşayanlar

11- Cinsel sorunlar yaşayanlar...


Her zaman söylediğimiz gibi Healy yalnızca bir cihaz değil bir yolculuktur... Bu yolculuğa çıkarken mutlaka doğru bir sponsorla yola çıkmayı ihmal etmeyin canlar.


Bize aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz,


Esenlikle kalın.


Seda Tansu Okumuş

Healy Executive Direktör ve Eğitmen

0532 416 95 09





499 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page