top of page
info9835243

%50 İNDİRİMLİ HEALY TEMMUZ KAMPANYASI (SON GÜNLER)

Geldik bir ayın sonuna daha.. Healy Frekans Cihazı ile hayatımız dengeli,uyumlu... Kendimizi bize harika hissettiren bu mucizevi frekans cihazının toplam dört(4) versiyonunda %50 indirim uygulanıyor. Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olacak olan bu kampanya için son fırsat günlerini kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.


Hepimiz aslında içinde yaşadığımız dünya ile bütünüyle uyum içinde olmalıyız. Ancak, yaşadığımız koşullar kapsamında bu bahsettiğim uyumu gerçekleştirmek kolay olmayabiliyor.. Kolay olmayabiliyor ama kime göre.. Healy Frekans Cihazı ile henüz tanışmamış olanlar için geçerli bir durum olarak nitelendirebiliriz bu durumu:)


Healy ile tanışmış olanlar, frekanslarını arttırtıkları için, yaydıkları titreşimler de dünyayla uyum halinde oluyor. Burada bahsedilen titreşim, bizlerin kişisel enerji frekansları.. Yani aslına bakacak olursak, yaşadığımız her anın, aklımızdan geçen her düşüncenin, gerçekleştirdiğimiz her bir eylemin, hepsinin en üst noktasıdır titreşim.. Bedenimizdeki her hücrenin etrafını sarıp sarmalayan ve içine nüfuz eden enerji de budur. Titreşimler sadece kişiye özeldir ve bireyseldir.


Bizlerin titreşimi, önce kendimize sonra ise çevremize, dünyamıza ne kadar iyi baktığımızdır. Titreşimimiz ne kadar yüksekse çevreye saçtığımız ışık miktarı da o oranda fazla olur. Titreşimimizin düşük olması, enerjimizin de ağır olmasından kaynaklıdır. Enerjimizi yükselttiğimizde ise titreşimimiz de yükselecektir. Titreşimimiz yükseldiğinde ise frekansımız da yükselecektir. Yüksek titreşimli bir varlık haline geldiğimizde ise dengeleniriz, besleniriz, canlanırız, yenileniriz ve hayatı kolaylıkla,huzurla, mutlulukla, neşe içinde, zerafetle ve ihtişamla yaşarız. Tam ve bütün oluruz..


Birey olarak kendimizi fizik bedenimizle tanımlasak da aslında hepimiz sadece enerjiyiz.. Her şey bir enerji! Her hareket, söz, tavır, düşünce.. Sizler de titreşiminizi ve enerjinizi yükseltmek istiyor musunuz? Kendimizi dengelediğimizde ve kendimizi önemsediğimizde enerjimizi de yükseltebileceğimizi biliyoruz değil mi?


Ben tam da bu noktada "Ne mutlu Healy Frekans Cihazı ile tanışmış olanlara" diyorum:) Henüz tanışmamış olanlara ise, önce sayfamı inceleyerek daha sonra bu sayfada yer alan whats app telefon numarasından benimle hemen iletişime geçip tüm kampanya detayları, Healy Frekans Cihazının faydaları, içinde bulunan programlar, nasıl kullandığı, hangi rahatsızlıklarımıza iyi geldiği, Healy Frekans Cihazı ile şimdiye kadar neler deneyimlediğimize ilişkin bilgi sahibi olmalarını tavsiye ediyorum.


Healy Fkekans Cihazı hücre zarı gerilimini sağlayarak bizlere tahmin dahi edemeyeceğimiz harika bir hayat sunuyor. Bu hayattan siz de yararlanın.. Hem de %50 Healy Temmuz İndirim Fiyatlarıyla..


Sizlere bilgi vermek için sabırsızlanıyorum....




237 görüntüleme0 yorum

Komentáře


bottom of page